31.a 3-1 HIF på straff
45.e 4-1 Kamran (Gabi)
47.e 5-1 Gabi (Johan)
75.e 6-1 Fredrik J (Kamran)

Ervalla spelade sista matchen inför Hällefors i sexan premiären borta nästa lördag. Ervalla gör en bra första halvlek efter att HIF inlett den bäst första 10min. Gabi 1-0 på hörna. Joel 2-0 fintar bort sista backen fint. Mårten 3-0 Skott/lobb från halva / halva. 4-1 Kamran skott efter fin pass i sidled. Gabi 5-1 närskott efter fint inspel av Johan. Fredrik J 6-1 skott/lobb igen från halva/halva. HIF gör sitt mål på straff otagbart för Mv-Mackan. En bra första halvlek idag efter en något klen start första 10min. I andra trodde nog publiken Ervalla skulle trumma på men man blev lite "lat" och gick ner i tempo. Säker seger på det hela taget och snart stundar matcher då man slåss om poängen i sexan. Staben ger idag extra plusen till Johan K på ytterbacken samt Gabi i anfallet. Måndag tränar laget igen kl: 18:00 på Lyckevallen.

lör 14 apr 2007, 11:00 Ervalla SK - Hovsta IF 2 - 5
sön 10 apr 2016, 12:00 Ervalla SK - Hovsta IF
tor 22 sep 2022, 17:45 Ervalla SK - Hovsta IF 2 - 2